Podsmażyć pokrojoną w drobną kostkę cebulę, a następnie podsmażać partiami mięso. Wymieszać z cebulą dodać, pociętą w drobną kosteczkę pikantną paprykę i mielone przyprawy, całość podlać bulionem i dusić po odparowaniu bulionu. Następnie dodać dokładnie rozgniecione pomidory z sokiem, dusić i doprawić solą do smaku. Gdy mięso będzie miękkie, dodać fasolę, chwilę poddusić i dodać posiekaną świeżą kolendrę.
Ingredients
Instrukcje
Podsmażyć pokrojoną w drobną kostkę cebulę, a następnie podsmażać partiami mięso. Wymieszać z cebulą dodać, pociętą w drobną kosteczkę pikantną paprykę i mielone przyprawy, całość podlać bulionem i dusić po odparowaniu bulionu. Następnie dodać dokładnie rozgniecione pomidory z sokiem, dusić i doprawić solą do smaku. Gdy mięso będzie miękkie, dodać fasolę, chwilę poddusić i dodać posiekaną świeżą kolendrę.